Dina verkoopt

Dina verkoopt is een makelaar gevestigd in Utrecht. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Dina verkoopt hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Dina verkoopt is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Utrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dina verkoopt. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Dina verkoopt in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 419.000
  • Gemiddelde verkooptijd 21
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 29.000
  • Aantal transacties 72
Meer informatie over Dina verkoopt
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Dina verkoopt verkoopt

Dina verkoopt is het meeste actief in Utrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dina verkoopt woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dina verkoopt ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Utrecht 64 € 412.000
Vleuten 2 € 525.000
Harmelen 1 € 440.000
De Meern 1 € 435.000
Houten 1 € 495.000

Type woningen die Dina verkoopt verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dina verkoopt diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dina verkoopt het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
47%
portiekwoning
22%
benedenwoning
15%
galerijflat
5%
bovenwoning
4%
hoekwoning
4%
2 onder 1 kapwoning
2%
vrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dina verkoopt

Wat kost Dina verkoopt bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dina verkoopt voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dina verkoopt je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Dina verkoopt actief?

+

Dina verkoopt heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Utrecht, Vleuten, Harmelen, De Meern en Houten.

In welk prijssegment is Dina verkoopt actief?

+

Dina verkoopt is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dina verkoopt actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 419.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Utrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Utrecht en vergelijkbaar is aan Dina verkoopt. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!