Peltenburg Makelaardij & Taxaties

Peltenburg Makelaardij & Taxaties is een makelaar gevestigd in Schoonhoven. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Peltenburg Makelaardij & Taxaties hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Peltenburg Makelaardij & Taxaties is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Schoonhoven en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Peltenburg Makelaardij & Taxaties. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Peltenburg Makelaardij & Taxaties in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 380.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -89.000
  • Aantal transacties 32
Meer informatie over Peltenburg Makelaardij & Taxaties
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Peltenburg Makelaardij & Taxaties verkoopt

Peltenburg Makelaardij & Taxaties is het meeste actief in Schoonhoven. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Peltenburg Makelaardij & Taxaties woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Peltenburg Makelaardij & Taxaties ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Schoonhoven 25 € 371.000
Bergambacht 1 € 625.000
Nibbixwoud 1 € 375.000
Maastricht 1 € 399.000
Capelle aan den IJssel 1 € 405.000

Type woningen die Peltenburg Makelaardij & Taxaties verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Peltenburg Makelaardij & Taxaties diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Peltenburg Makelaardij & Taxaties het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
76%
2 onder 1 kapwoning
5%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
5%
hoekwoning
5%
eindwoning
3%
maisonnette
3%
vrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Peltenburg Makelaardij & Taxaties

Wat kost Peltenburg Makelaardij & Taxaties bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Peltenburg Makelaardij & Taxaties voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Peltenburg Makelaardij & Taxaties je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Peltenburg Makelaardij & Taxaties actief?

+

Peltenburg Makelaardij & Taxaties heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Schoonhoven, Bergambacht, Nibbixwoud, Maastricht en Capelle aan den IJssel.

In welk prijssegment is Peltenburg Makelaardij & Taxaties actief?

+

Peltenburg Makelaardij & Taxaties is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Peltenburg Makelaardij & Taxaties actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 380.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Schoonhoven

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Schoonhoven en vergelijkbaar is aan Peltenburg Makelaardij & Taxaties. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!