Makelaars in Schoonhoven

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Schoonhoven, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 14 makelaars actief geweest in Schoonhoven. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Schoonhoven helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Schoonhoven-Oude Stad.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Schoonhoven zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Schoonhoven afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 390.000
 • Gemiddelde verkooptijd 35
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 50.000
 • Aantal transacties 97
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Schoonhoven
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Schoonhoven

In Schoonhoven is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 403.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 50.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Schoonhoven.

Bij de verkoop van een huis in Schoonhoven is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 113 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 403.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Schoonhoven. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Schoonhoven weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 390.000.

Het meest voorkomende energielabel in Schoonhoven is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Schoonhoven. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Schoonhoven

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Schoonhoven? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Schoonhoven. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Egmond Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Schoonhoven, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Schoonhoven.

Populaire buurten in Schoonhoven

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Schoonhoven? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Schoonhoven. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Schoonhoven-Oude Stad

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 369.000
  Woningen verkocht
  32
 • 2. Schoonhoven-West

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 413.000
  Woningen verkocht
  26
 • 3. Schoonhoven-Noord

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 300.000
  Woningen verkocht
  21
 • 4. Willige-Langerak

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 509.000
  Woningen verkocht
  16
 • 5. Vlist, Bovenberg en Lekdijk

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 459.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Schoonhoven

In Schoonhoven zijn de afgelopen maand 97 woningen verkocht. Makelaar Van Egmond Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Schoonhoven.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Patrijshof 4 Van Herk makelaars € 995.000
Debijelaan 4 De Koning & Witzier makelaars € 975.000
Oude Haven 17 Redres de Bouwkunstmakelaar € 800.000
De Mus 7 Makelaarsland € 775.000
Debijelaan 10 VAN OORD MAKELAARDIJ € 699.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Schoonhoven

Hoeveel makelaars zijn er actief in Schoonhoven?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 14 makelaars actief geweest in Schoonhoven. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Schoonhoven.

Wat kost een makelaar in Schoonhoven?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Schoonhoven is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Schoonhoven van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Schoonhoven?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Schoonhoven zijn € 2.000 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Schoonhoven?

+

De meest verkopende makelaar van Schoonhoven is Van Egmond Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Schoonhoven zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Schoonhoven?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Schoonhoven aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Schoonhoven.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!