Arnoud de Jong Makelaardij B.V.

Arnoud de Jong Makelaardij B.V. is een makelaar gevestigd in Stolwijk. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Arnoud de Jong Makelaardij B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Arnoud de Jong Makelaardij B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Stolwijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Arnoud de Jong Makelaardij B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Arnoud de Jong Makelaardij B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 453.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 24.000
  • Aantal transacties 51
Meer informatie over Arnoud de Jong Makelaardij B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Arnoud de Jong Makelaardij B.V. verkoopt

Arnoud de Jong Makelaardij B.V. is het meeste actief in Stolwijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Arnoud de Jong Makelaardij B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Arnoud de Jong Makelaardij B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Ouderkerk aan den IJssel 8 € 351.000
Bergambacht 7 € 505.000
Gouda 5 € 315.000
Gouderak 4 € 673.000
Stolwijk 4 € 415.000

Type woningen die Arnoud de Jong Makelaardij B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Arnoud de Jong Makelaardij B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Arnoud de Jong Makelaardij B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
27%
vrijstaande woning
25%
2 onder 1 kapwoning
17%
portiekwoning
15%
hoekwoning
8%
eindwoning
4%
galerijflat
2%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Arnoud de Jong Makelaardij B.V.

Wat kost Arnoud de Jong Makelaardij B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Arnoud de Jong Makelaardij B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Arnoud de Jong Makelaardij B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is Arnoud de Jong Makelaardij B.V. actief?

+

Arnoud de Jong Makelaardij B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Ouderkerk aan den IJssel, Bergambacht, Gouda, Gouderak en Stolwijk.

In welk prijssegment is Arnoud de Jong Makelaardij B.V. actief?

+

Arnoud de Jong Makelaardij B.V. is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Arnoud de Jong Makelaardij B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 453.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Stolwijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Stolwijk en vergelijkbaar is aan Arnoud de Jong Makelaardij B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!