Boer Makelaardij Midden-Holland B.V.

Boer Makelaardij Midden-Holland B.V. is een makelaar gevestigd in Gouda. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Boer Makelaardij Midden-Holland B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Boer Makelaardij Midden-Holland B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Gouda en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Boer Makelaardij Midden-Holland B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Boer Makelaardij Midden-Holland B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 427.000
  • Gemiddelde verkooptijd 46
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -9.000
  • Aantal transacties 112
Meer informatie over Boer Makelaardij Midden-Holland B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Boer Makelaardij Midden-Holland B.V. verkoopt

Boer Makelaardij Midden-Holland B.V. is het meeste actief in Gouda. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Boer Makelaardij Midden-Holland B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Boer Makelaardij Midden-Holland B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Gouda 95 € 405.000
Reeuwijk 6 € 458.000
Moordrecht 4 € 456.000
Haastrecht 2 € 687.000
Waddinxveen 2 € 488.000

Type woningen die Boer Makelaardij Midden-Holland B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Boer Makelaardij Midden-Holland B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Boer Makelaardij Midden-Holland B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
49%
hoekwoning
12%
2 onder 1 kapwoning
8%
portiekwoning
8%
maisonnette
6%
vrijstaande woning
6%
galerijflat
5%
halfvrijstaande woning
4%
benedenwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Boer Makelaardij Midden-Holland B.V.

Wat kost Boer Makelaardij Midden-Holland B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Boer Makelaardij Midden-Holland B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Boer Makelaardij Midden-Holland B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Boer Makelaardij Midden-Holland B.V. actief?

+

Boer Makelaardij Midden-Holland B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Gouda, Reeuwijk, Moordrecht, Haastrecht en Waddinxveen.

In welk prijssegment is Boer Makelaardij Midden-Holland B.V. actief?

+

Boer Makelaardij Midden-Holland B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Boer Makelaardij Midden-Holland B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 427.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Gouda

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Gouda en vergelijkbaar is aan Boer Makelaardij Midden-Holland B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!