Van Rhijn Makelaars

Van Rhijn Makelaars is een makelaar gevestigd in Gouda. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Rhijn Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Rhijn Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Gouda en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Rhijn Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Van Rhijn Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Van Rhijn Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 314.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -450.000
  • Aantal transacties 6
Meer informatie over Van Rhijn Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Van Rhijn Makelaars verkoopt

Van Rhijn Makelaars is het meeste actief in Gouda. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Rhijn Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Rhijn Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Gouda 3 € 264.000
Waddinxveen 2 € 300.000
Reeuwijk 1 € 489.000

Type woningen die Van Rhijn Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Rhijn Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Rhijn Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
25%
galerijflat
25%
maisonnette
25%
tussenwoning
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Rhijn Makelaars

Wat kost Van Rhijn Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Rhijn Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Rhijn Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Van Rhijn Makelaars actief?

+

Van Rhijn Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Gouda, Waddinxveen en Reeuwijk.

In welk prijssegment is Van Rhijn Makelaars actief?

+

Van Rhijn Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Rhijn Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 314.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Gouda

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Gouda en vergelijkbaar is aan Van Rhijn Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!