De Huizenbeurs

De Huizenbeurs is een makelaar gevestigd in Boskoop. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Huizenbeurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. De Huizenbeurs is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Boskoop en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Huizenbeurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Huizenbeurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 437.000
  • Gemiddelde verkooptijd 30
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 51.000
  • Aantal transacties 67
Meer informatie over De Huizenbeurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Huizenbeurs verkoopt

De Huizenbeurs is het meeste actief in Boskoop. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Huizenbeurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Huizenbeurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Boskoop 28 € 412.000
Hazerswoude-Dorp 21 € 500.000
Waddinxveen 6 € 477.000
Hazerswoude-Rijndijk 5 € 384.000
Alphen aan den Rijn 3 € 350.000

Type woningen die De Huizenbeurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Huizenbeurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Huizenbeurs het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
34%
hoekwoning
17%
2 onder 1 kapwoning
15%
vrijstaande woning
15%
galerijflat
7%
halfvrijstaande woning
3%
portiekwoning
3%
benedenwoning
2%
eindwoning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Huizenbeurs

Wat kost De Huizenbeurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Huizenbeurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Huizenbeurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is De Huizenbeurs actief?

+

De Huizenbeurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Waddinxveen, Hazerswoude-Rijndijk en Alphen aan den Rijn.

In welk prijssegment is De Huizenbeurs actief?

+

De Huizenbeurs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Huizenbeurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 437.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Boskoop

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Boskoop en vergelijkbaar is aan De Huizenbeurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!