Makelaars in Boskoop

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Boskoop, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 18 makelaars actief geweest in Boskoop. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Boskoop helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Biezen-West.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Boskoop zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Boskoop afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 433.000
 • Gemiddelde verkooptijd 36
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 62.000
 • Aantal transacties 109
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Boskoop
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Boskoop

In Boskoop is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 474.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 62.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Boskoop.

Bij de verkoop van een huis in Boskoop is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 129 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 474.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Boskoop. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Boskoop weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 433.000.

Het meest voorkomende energielabel in Boskoop is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Boskoop. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Boskoop

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Boskoop? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Boskoop. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Houtman & de Vogel Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Boskoop, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Boskoop.

Populaire buurten in Boskoop

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Boskoop? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Boskoop. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Biezen-West

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 385.000
  Woningen verkocht
  31
 • 2. Vogelbuurt

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 412.000
  Woningen verkocht
  13
 • 3. Draaistok

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 472.000
  Woningen verkocht
  11
 • 4. Appelbuurt

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 422.000
  Woningen verkocht
  11
 • 5. Snijdelwijk

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 447.000
  Woningen verkocht
  10

Top 5 woningen verkocht in Boskoop

In Boskoop zijn de afgelopen maand 109 woningen verkocht. Makelaar Houtman & de Vogel Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Boskoop.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kooiweg 32 Houtman & de Vogel Makelaardij € 895.000
Laag Boskoop 96 De Huizenbeurs € 850.000
Reijerskoop 235 De Huizenbeurs € 765.000
Badhuisweg 39 A De Pater Makelaardij NVM € 750.000
Rozenlaan 3 De Pater Makelaardij NVM € 735.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Boskoop

Hoeveel makelaars zijn er actief in Boskoop?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 18 makelaars actief geweest in Boskoop. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Boskoop.

Wat kost een makelaar in Boskoop?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Boskoop is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Boskoop van € 4.300 tot € 5.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Boskoop?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Boskoop zijn € 2.200 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Boskoop?

+

De meest verkopende makelaar van Boskoop is Houtman & de Vogel Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Boskoop zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Boskoop?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Boskoop aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Boskoop.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!