Bij Viavesta

Bij Viavesta is een makelaar gevestigd in Gouda. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bij Viavesta hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Bij Viavesta is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Gouda en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bij Viavesta. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bij Viavesta in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 438.000
  • Gemiddelde verkooptijd 46
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 66
Meer informatie over Bij Viavesta
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bij Viavesta verkoopt

Bij Viavesta is het meeste actief in Gouda. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bij Viavesta woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bij Viavesta ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Gouda 54 € 413.000
Nieuwkoop 4 € 541.000
Waddinxveen 4 € 549.000
Bergambacht 1 € 399.000
Alphen aan den Rijn 1 € 425.000

Type woningen die Bij Viavesta verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bij Viavesta diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bij Viavesta het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
51%
vrijstaande woning
10%
galerijflat
8%
hoekwoning
8%
portiekwoning
8%
2 onder 1 kapwoning
5%
eindwoning
5%
benedenwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%
tussenverdieping
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bij Viavesta

Wat kost Bij Viavesta bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bij Viavesta voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bij Viavesta je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Bij Viavesta actief?

+

Bij Viavesta heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Gouda, Nieuwkoop, Waddinxveen, Bergambacht en Alphen aan den Rijn.

In welk prijssegment is Bij Viavesta actief?

+

Bij Viavesta is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bij Viavesta actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 438.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Gouda

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Gouda en vergelijkbaar is aan Bij Viavesta. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!