Makelaars in Waddinxveen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Waddinxveen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 33 makelaars actief geweest in Waddinxveen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Waddinxveen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Triangel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Waddinxveen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Waddinxveen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 425.000
 • Gemiddelde verkooptijd 42
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -26.000
 • Aantal transacties 229
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Waddinxveen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Waddinxveen

In Waddinxveen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 398.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -26.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Waddinxveen.

Bij de verkoop van een huis in Waddinxveen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 115 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 398.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Waddinxveen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Waddinxveen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 425.000.

Het meest voorkomende energielabel in Waddinxveen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Waddinxveen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Waddinxveen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Waddinxveen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Waddinxveen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Gouwestad Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Waddinxveen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Waddinxveen.

 • Verkooptijd
  62 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 429.000
  Woningen verkocht
  46
 • Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 453.000
  Woningen verkocht
  44
 • Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 353.000
  Woningen verkocht
  33
 • Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 343.000
  Woningen verkocht
  6

Populaire buurten in Waddinxveen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Waddinxveen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Waddinxveen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Triangel

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 542.000
  Woningen verkocht
  30
 • 2. Zuidplas 80

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 390.000
  Woningen verkocht
  30
 • 3. Vondelwijk

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 314.000
  Woningen verkocht
  29
 • 4. Zuidplas 90

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 514.000
  Woningen verkocht
  16
 • 5. Centrum

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 372.000
  Woningen verkocht
  14

Top 5 woningen verkocht in Waddinxveen

In Waddinxveen zijn de afgelopen maand 229 woningen verkocht. Makelaar Gouwestad Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Waddinxveen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Brugweg 96 F Houtman & de Vogel Makelaardij € 1.375.000
Otweg 1 Bij Viavesta € 1.250.000
Cornelis Broerweg 30 Dupree Makelaars € 1.065.000
Henegouwerweg 109 De Pater Makelaardij NVM € 1.050.000
Cornelis Broerweg 8 Gouwestad Makelaardij € 875.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Waddinxveen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Waddinxveen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 33 makelaars actief geweest in Waddinxveen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Waddinxveen.

Wat kost een makelaar in Waddinxveen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Waddinxveen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Waddinxveen van € 4.300 tot € 5.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Waddinxveen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Waddinxveen zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Waddinxveen?

+

De meest verkopende makelaar van Waddinxveen is Gouwestad Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Waddinxveen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Waddinxveen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Waddinxveen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Waddinxveen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!