Slingerland Makelaardij

Slingerland Makelaardij is een makelaar gevestigd in Reeuwijk. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Slingerland Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Slingerland Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Reeuwijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Slingerland Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Slingerland Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 374.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 5.000
  • Aantal transacties 33
Meer informatie over Slingerland Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Slingerland Makelaardij verkoopt

Slingerland Makelaardij is het meeste actief in Reeuwijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Slingerland Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Slingerland Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Gouda 17 € 301.000
Reeuwijk 14 € 477.000
Driebruggen 2 € 269.000

Type woningen die Slingerland Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Slingerland Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Slingerland Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
55%
hoekwoning
10%
portiekwoning
10%
vrijstaande woning
7%
2 onder 1 kapwoning
3%
eindwoning
3%
galerijflat
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Slingerland Makelaardij

Wat kost Slingerland Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Slingerland Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Slingerland Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Slingerland Makelaardij actief?

+

Slingerland Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Gouda, Reeuwijk en Driebruggen.

In welk prijssegment is Slingerland Makelaardij actief?

+

Slingerland Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Slingerland Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 374.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Reeuwijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Reeuwijk en vergelijkbaar is aan Slingerland Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!