Makelaars in Bodegraven

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bodegraven, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 23 makelaars actief geweest in Bodegraven. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bodegraven helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Centrum-Zuid.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bodegraven zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Bodegraven afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 423.000
 • Gemiddelde verkooptijd 34
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -13.000
 • Aantal transacties 158
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bodegraven
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bodegraven

In Bodegraven is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 405.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -13.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Bodegraven.

Bij de verkoop van een huis in Bodegraven is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 112 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 405.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bodegraven. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bodegraven weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 423.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bodegraven is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bodegraven. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bodegraven

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bodegraven? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bodegraven. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Drieman Bodegraven Lugthart de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Bodegraven, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bodegraven.

Populaire buurten in Bodegraven

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bodegraven? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bodegraven. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Centrum-Zuid

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 385.000
  Woningen verkocht
  22
 • 2. Broekvelden-Noord

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 365.000
  Woningen verkocht
  14
 • 3. Dronenwijk-Zuid

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 348.000
  Woningen verkocht
  14
 • 4. Dronenwijk-Noord

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 355.000
  Woningen verkocht
  13
 • 5. Vijverwijk

  Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 434.000
  Woningen verkocht
  11

Top 5 woningen verkocht in Bodegraven

In Bodegraven zijn de afgelopen maand 158 woningen verkocht. Makelaar Drieman Bodegraven Lugthart verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bodegraven.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Noordzijde 106 Dupree Makelaars € 1.350.000
Noordstraat 64 Riggeling Makelaars € 1.100.000
Burgemeester le Coultrestraat 22 Drieman Bodegraven Lugthart € 875.000
Elzenhof 32 RegioMakelaer € 850.000
Zuidzijde 106 Makelaarsland € 769.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bodegraven

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bodegraven?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 23 makelaars actief geweest in Bodegraven. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bodegraven.

Wat kost een makelaar in Bodegraven?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bodegraven is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bodegraven van € 4.200 tot € 5.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bodegraven?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bodegraven zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bodegraven?

+

De meest verkopende makelaar van Bodegraven is Drieman Bodegraven Lugthart. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bodegraven zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bodegraven?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bodegraven aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bodegraven.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!