Drieman Bodegraven Lugthart

Drieman Bodegraven Lugthart is een makelaar gevestigd in Bodegraven. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Drieman Bodegraven Lugthart hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Drieman Bodegraven Lugthart is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bodegraven en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Drieman Bodegraven Lugthart. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Drieman Bodegraven Lugthart in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 402.000
  • Gemiddelde verkooptijd 27
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 91.000
  • Aantal transacties 73
Meer informatie over Drieman Bodegraven Lugthart
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Drieman Bodegraven Lugthart verkoopt

Drieman Bodegraven Lugthart is het meeste actief in Bodegraven. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Drieman Bodegraven Lugthart woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Drieman Bodegraven Lugthart ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bodegraven 58 € 407.000
Alphen aan den Rijn 2 € 247.000
Zwammerdam 2 € 374.000
Nieuwerbrug aan den Rijn 1 € 450.000
Zegveld 1 € 695.000

Type woningen die Drieman Bodegraven Lugthart verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Drieman Bodegraven Lugthart diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Drieman Bodegraven Lugthart het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
hoekwoning
21%
portiekflat
14%
vrijstaande woning
11%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
5%
halfvrijstaande woning
5%
2 onder 1 kapwoning
3%
benedenwoning
3%
bovenwoning
2%
eindwoning
2%
geschakelde woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Drieman Bodegraven Lugthart

Wat kost Drieman Bodegraven Lugthart bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Drieman Bodegraven Lugthart voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Drieman Bodegraven Lugthart je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Drieman Bodegraven Lugthart actief?

+

Drieman Bodegraven Lugthart heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bodegraven, Alphen aan den Rijn, Zwammerdam, Nieuwerbrug aan den Rijn en Zegveld.

In welk prijssegment is Drieman Bodegraven Lugthart actief?

+

Drieman Bodegraven Lugthart is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Drieman Bodegraven Lugthart actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 402.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bodegraven

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bodegraven en vergelijkbaar is aan Drieman Bodegraven Lugthart. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!