Makelaars in Driebruggen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Driebruggen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Driebruggen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Driebruggen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Driebruggen Kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Driebruggen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Driebruggen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Driebruggen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 460.000
 • Gemiddelde verkooptijd 45
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -18.000
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Driebruggen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Driebruggen

In Driebruggen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 280.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -18.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Driebruggen.

Bij de verkoop van een huis in Driebruggen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 133 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 280.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Driebruggen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Driebruggen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 460.000.

Het meest voorkomende energielabel in Driebruggen is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Driebruggen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Driebruggen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Driebruggen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Driebruggen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Koning makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Driebruggen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Driebruggen.

Populaire buurten in Driebruggen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Driebruggen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Driebruggen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Driebruggen Kern

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 460.000
  Woningen verkocht
  10

Top 5 woningen verkocht in Driebruggen

In Driebruggen zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar De Koning makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Driebruggen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Groendijck 5 De Koning & Witzier makelaars € 765.000
Burgemeester Doormanstraat 28 Van Herk makelaars € 650.000
J.H. Kielastraat 21 Goed € 620.000
Lijsterbesstraat 20 Rien Treur Makelaardij € 615.000
Kerkweg 47 De Koning makelaars € 495.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Driebruggen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Driebruggen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Driebruggen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Driebruggen.

Wat kost een makelaar in Driebruggen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Driebruggen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Driebruggen van € 4.600 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Driebruggen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Driebruggen zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Driebruggen?

+

De meest verkopende makelaar van Driebruggen is De Koning makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Driebruggen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Driebruggen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Driebruggen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Driebruggen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!