ML2 Vastgoed

ML2 Vastgoed is een makelaar gevestigd in Lopik. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt ML2 Vastgoed hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. ML2 Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Lopik en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ML2 Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij ML2 Vastgoed zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties ML2 Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 367.000
  • Gemiddelde verkooptijd 67
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -39.000
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over ML2 Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar ML2 Vastgoed verkoopt

ML2 Vastgoed is het meeste actief in Lopik. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ML2 Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ML2 Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Lopik 2 € 331.000
Schoonhoven 2 € 300.000
Woerden 1 € 350.000
Malden 1 € 550.000
Drachten 1 € 372.000

Type woningen die ML2 Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ML2 Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ML2 Vastgoed het meeste verkoopt is hoekwoning.

hoekwoning
33%
tussenwoning
33%
2 onder 1 kapwoning
8%
benedenwoning
8%
bovenwoning
8%
portiekflat
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ML2 Vastgoed

Wat kost ML2 Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ML2 Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ML2 Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.800.

Waar is ML2 Vastgoed actief?

+

ML2 Vastgoed heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Lopik, Schoonhoven, Woerden, Malden en Drachten.

In welk prijssegment is ML2 Vastgoed actief?

+

ML2 Vastgoed is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ML2 Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 367.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Lopik

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Lopik en vergelijkbaar is aan ML2 Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!