Aarendonk ERA Makelaardij

Aarendonk ERA Makelaardij is een makelaar gevestigd in IJsselstein. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Aarendonk ERA Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Aarendonk ERA Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in IJsselstein en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Aarendonk ERA Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Aarendonk ERA Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 521.000
  • Gemiddelde verkooptijd 24
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -2.000
  • Aantal transacties 61
Meer informatie over Aarendonk ERA Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Aarendonk ERA Makelaardij verkoopt

Aarendonk ERA Makelaardij is het meeste actief in IJsselstein. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Aarendonk ERA Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Aarendonk ERA Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
IJsselstein 31 € 574.000
Nieuwegein 12 € 456.000
Lopik 7 € 429.000
Houten 2 € 563.000
Utrecht 2 € 438.000

Type woningen die Aarendonk ERA Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Aarendonk ERA Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Aarendonk ERA Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
39%
2 onder 1 kapwoning
18%
vrijstaande woning
14%
hoekwoning
11%
eindwoning
9%
galerijflat
5%
portiekwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Aarendonk ERA Makelaardij

Wat kost Aarendonk ERA Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Aarendonk ERA Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Aarendonk ERA Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.900.

Waar is Aarendonk ERA Makelaardij actief?

+

Aarendonk ERA Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in IJsselstein, Nieuwegein, Lopik, Houten en Utrecht.

In welk prijssegment is Aarendonk ERA Makelaardij actief?

+

Aarendonk ERA Makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Aarendonk ERA Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 521.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in IJsselstein

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van IJsselstein en vergelijkbaar is aan Aarendonk ERA Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!