Makelaars in Lopikerkapel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Lopikerkapel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Lopikerkapel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Lopikerkapel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Lopikerkapel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Lopikerkapel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Lopikerkapel zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Lopikerkapel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 590.000
 • Gemiddelde verkooptijd 21
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -208.000
 • Aantal transacties 3
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Lopikerkapel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Lopikerkapel

In Lopikerkapel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 687.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -208.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Lopikerkapel.

Bij de verkoop van een huis in Lopikerkapel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 147 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 687.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Lopikerkapel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Lopikerkapel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 590.000.

Het meest voorkomende energielabel in Lopikerkapel is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Lopikerkapel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Lopikerkapel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Lopikerkapel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Lopikerkapel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat OVERDUYN MAKELAARS de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Lopikerkapel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Lopikerkapel.

 • Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 400.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 895.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Lopikerkapel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Lopikerkapel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Lopikerkapel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Lopikerkapel

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 590.000
  Woningen verkocht
  3

Top 3 woningen verkocht in Lopikerkapel

In Lopikerkapel zijn de afgelopen maand 3 woningen verkocht. Makelaar OVERDUYN MAKELAARS verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 3 woningen verkocht in Lopikerkapel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Lopikerweg oost 144 c Roelse Makelaardij € 895.000
Kapelsepad 11 OVERDUYN MAKELAARS € 475.000
Huis te Vliethof 24 VAN OORD MAKELAARDIJ € 400.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Lopikerkapel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Lopikerkapel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Lopikerkapel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Lopikerkapel.

Wat kost een makelaar in Lopikerkapel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Lopikerkapel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Lopikerkapel van € 5.900 tot € 7.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Lopikerkapel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Lopikerkapel zijn € 3.000 a € 4.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Lopikerkapel?

+

De meest verkopende makelaar van Lopikerkapel is OVERDUYN MAKELAARS. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Lopikerkapel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Lopikerkapel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Lopikerkapel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Lopikerkapel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!