Reinerie Garantiemakelaars

Reinerie Garantiemakelaars is een makelaar gevestigd in IJsselstein. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 3 vestigingen, biedt Reinerie Garantiemakelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Reinerie Garantiemakelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in IJsselstein en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Reinerie Garantiemakelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Reinerie Garantiemakelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 426.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -78.000
  • Aantal transacties 118
Meer informatie over Reinerie Garantiemakelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Reinerie Garantiemakelaars verkoopt

Reinerie Garantiemakelaars is het meeste actief in IJsselstein. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Reinerie Garantiemakelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Reinerie Garantiemakelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
IJsselstein 46 € 448.000
Houten 18 € 467.000
Amersfoort 17 € 403.000
Nieuwegein 5 € 397.000
Utrecht 3 € 393.000

Type woningen die Reinerie Garantiemakelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Reinerie Garantiemakelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Reinerie Garantiemakelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
hoekwoning
13%
2 onder 1 kapwoning
8%
eindwoning
8%
portiekflat
7%
galerijflat
6%
benedenwoning
5%
bovenwoning
4%
maisonnette
4%
vrijstaande woning
4%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
1%
geschakelde woning
1%
halfvrijstaande woning
1%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Reinerie Garantiemakelaars

Wat kost Reinerie Garantiemakelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Reinerie Garantiemakelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Reinerie Garantiemakelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Reinerie Garantiemakelaars actief?

+

Reinerie Garantiemakelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in IJsselstein, Houten, Amersfoort, Nieuwegein en Utrecht.

In welk prijssegment is Reinerie Garantiemakelaars actief?

+

Reinerie Garantiemakelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Reinerie Garantiemakelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 426.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in IJsselstein

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van IJsselstein en vergelijkbaar is aan Reinerie Garantiemakelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!