VAN OORD MAKELAARDIJ

VAN OORD MAKELAARDIJ is een makelaar gevestigd in IJsselstein. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt VAN OORD MAKELAARDIJ hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. VAN OORD MAKELAARDIJ is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in IJsselstein en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van VAN OORD MAKELAARDIJ. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties VAN OORD MAKELAARDIJ in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 440.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -64.000
  • Aantal transacties 34
Meer informatie over VAN OORD MAKELAARDIJ
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar VAN OORD MAKELAARDIJ verkoopt

VAN OORD MAKELAARDIJ is het meeste actief in IJsselstein. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar VAN OORD MAKELAARDIJ woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt VAN OORD MAKELAARDIJ ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
IJsselstein 19 € 398.000
Utrecht 3 € 313.000
Nieuwegein 2 € 324.000
Lopikerkapel 2 € 490.000
Eindhoven 1 € 499.000

Type woningen die VAN OORD MAKELAARDIJ verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat VAN OORD MAKELAARDIJ diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat VAN OORD MAKELAARDIJ het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
35%
hoekwoning
14%
2 onder 1 kapwoning
10%
portiekflat
10%
bovenwoning
8%
eindwoning
4%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
4%
vrijstaande woning
4%
benedenwoning
2%
galerijflat
2%
geschakelde woning
2%
halfvrijstaande woning
2%
maisonnette
2%
portiekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in VAN OORD MAKELAARDIJ

Wat kost VAN OORD MAKELAARDIJ bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van VAN OORD MAKELAARDIJ voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer VAN OORD MAKELAARDIJ je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is VAN OORD MAKELAARDIJ actief?

+

VAN OORD MAKELAARDIJ heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in IJsselstein, Utrecht, Nieuwegein, Lopikerkapel en Eindhoven.

In welk prijssegment is VAN OORD MAKELAARDIJ actief?

+

VAN OORD MAKELAARDIJ is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar VAN OORD MAKELAARDIJ actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 440.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in IJsselstein

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van IJsselstein en vergelijkbaar is aan VAN OORD MAKELAARDIJ. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!