Makelaars in IJsselstein

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in IJsselstein, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 30 makelaars actief geweest in IJsselstein. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in IJsselstein helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Het Hart.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in IJsselstein zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in IJsselstein afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 462.000
 • Gemiddelde verkooptijd 29
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 35.000
 • Aantal transacties 214
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in IJsselstein
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt IJsselstein

In IJsselstein is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 442.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 35.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in IJsselstein.

Bij de verkoop van een huis in IJsselstein is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 121 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 442.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in IJsselstein. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit IJsselstein weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 462.000.

Het meest voorkomende energielabel in IJsselstein is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in IJsselstein. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in IJsselstein

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in IJsselstein? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in IJsselstein. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Reinerie Garantiemakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van IJsselstein, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio IJsselstein.

Populaire buurten in IJsselstein

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in IJsselstein? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van IJsselstein. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Het Hart

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 386.000
  Woningen verkocht
  22
 • 2. Achterveld-Noord

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 424.000
  Woningen verkocht
  20
 • 3. IJsselveld-West

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 464.000
  Woningen verkocht
  20
 • 4. IJsselveld-Oost

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 351.000
  Woningen verkocht
  19
 • 5. Het Staatse

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 494.000
  Woningen verkocht
  15

Top 5 woningen verkocht in IJsselstein

In IJsselstein zijn de afgelopen maand 214 woningen verkocht. Makelaar Reinerie Garantiemakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in IJsselstein.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Achtersloot 6 Aarendonk ERA Makelaardij € 1.325.000
Noord IJsseldijk 3 B Aarendonk ERA Makelaardij € 1.200.000
Hogebiezen 66 Aarendonk ERA Makelaardij € 1.100.000
Achtersloot 212 B Aarendonk ERA Makelaardij € 1.100.000
Achtersloot 17 Aarendonk ERA Makelaardij € 1.100.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in IJsselstein

Hoeveel makelaars zijn er actief in IJsselstein?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 30 makelaars actief geweest in IJsselstein. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in IJsselstein.

Wat kost een makelaar in IJsselstein?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in IJsselstein is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in IJsselstein van € 4.600 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in IJsselstein?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in IJsselstein zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van IJsselstein?

+

De meest verkopende makelaar van IJsselstein is Reinerie Garantiemakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In IJsselstein zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in IJsselstein?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in IJsselstein aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in IJsselstein.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!