Makelaars in Polsbroek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Polsbroek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Polsbroek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Polsbroek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Polsbroek-Dorp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Polsbroek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Polsbroek zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Polsbroek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 666.000
 • Gemiddelde verkooptijd 55
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -41.000
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Polsbroek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Polsbroek

In Polsbroek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 298.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -41.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Polsbroek.

Bij de verkoop van een huis in Polsbroek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 115 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 298.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Polsbroek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Polsbroek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 666.000.

Het meest voorkomende energielabel in Polsbroek is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Polsbroek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Polsbroek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Polsbroek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Polsbroek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat ML2 Vastgoed de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Polsbroek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Polsbroek.

 • Verkooptijd
  58 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  77 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.150.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 735.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  83 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 899.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Polsbroek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Polsbroek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Polsbroek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Polsbroek-Dorp

  Verkooptijd
  55 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 653.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Polsbroek-Noordzijdseweg-Zuidzijdseweg

  Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 735.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Polsbroek

In Polsbroek zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar ML2 Vastgoed verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Polsbroek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dorp 76 De Huizenbemiddelaar € 1.150.000
Dorp 67 Van Egmond Makelaardij € 899.000
Zuidzijdseweg 176 a De Koning & Witzier makelaars € 735.000
Wagenschuur 12 Hip Makelaardij € 450.000
Baronieweg 74 ML2 Vastgoed € 425.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Polsbroek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Polsbroek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Polsbroek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Polsbroek.

Wat kost een makelaar in Polsbroek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Polsbroek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Polsbroek van € 6.700 tot € 8.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Polsbroek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Polsbroek zijn € 3.300 a € 5.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Polsbroek?

+

De meest verkopende makelaar van Polsbroek is ML2 Vastgoed. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Polsbroek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Polsbroek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Polsbroek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Polsbroek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!