Groene Hart Huizen

Groene Hart Huizen is een makelaar gevestigd in Oudewater. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Groene Hart Huizen hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Groene Hart Huizen is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oudewater en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Groene Hart Huizen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Groene Hart Huizen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 521.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 151.000
  • Aantal transacties 16
Meer informatie over Groene Hart Huizen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Groene Hart Huizen verkoopt

Groene Hart Huizen is het meeste actief in Oudewater. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Groene Hart Huizen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Groene Hart Huizen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oudewater 10 € 522.000
Lopik 2 € 328.000
Montfoort 2 € 803.000
Woerden 1 € 430.000
Snelrewaard 1 € 434.000

Type woningen die Groene Hart Huizen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Groene Hart Huizen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Groene Hart Huizen het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
44%
2 onder 1 kapwoning
11%
benedenwoning
11%
bovenwoning
11%
hoekwoning
11%
vrijstaande woning
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Groene Hart Huizen

Wat kost Groene Hart Huizen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Groene Hart Huizen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Groene Hart Huizen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.900.

Waar is Groene Hart Huizen actief?

+

Groene Hart Huizen heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oudewater, Lopik, Montfoort, Woerden en Snelrewaard.

In welk prijssegment is Groene Hart Huizen actief?

+

Groene Hart Huizen is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Groene Hart Huizen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 521.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oudewater

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oudewater en vergelijkbaar is aan Groene Hart Huizen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!