Makelaars in Oudewater

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oudewater, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Oudewater. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oudewater helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Oudewater.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oudewater zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Oudewater afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 462.000
 • Gemiddelde verkooptijd 37
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 22.000
 • Aantal transacties 56
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oudewater
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oudewater

In Oudewater is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 478.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 22.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Oudewater.

Bij de verkoop van een huis in Oudewater is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 121 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 478.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oudewater. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oudewater weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 462.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oudewater is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oudewater. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oudewater

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oudewater? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oudewater. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Meesters Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oudewater, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oudewater.

 • Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 529.000
  Woningen verkocht
  8
 • Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 392.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.332.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 589.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Oudewater

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oudewater? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oudewater. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Oudewater

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 427.000
  Woningen verkocht
  22
 • 2. de Noort syde

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 451.000
  Woningen verkocht
  11
 • 3. Klein Hekendorp

  Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 405.000
  Woningen verkocht
  11
 • 4. Kern Hoenkoop

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 442.000
  Woningen verkocht
  5
 • 5. Brede dijk

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 320.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Oudewater

In Oudewater zijn de afgelopen maand 56 woningen verkocht. Makelaar Meesters Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oudewater.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hoenkoopse Buurtweg 71 De Koning & Witzier makelaars € 1.465.000
Hoenkoopse Buurtweg 59 De Koning & Witzier makelaars € 1.198.000
Willeskop 186 Groene Hart Huizen € 940.000
Zuid-Linschoterkade 1 L Meesters Makelaardij € 750.000
Johannieterhof 17 Groene Hart Huizen € 725.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oudewater

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oudewater?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Oudewater. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oudewater.

Wat kost een makelaar in Oudewater?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oudewater is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oudewater van € 4.600 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oudewater?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oudewater zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oudewater?

+

De meest verkopende makelaar van Oudewater is Meesters Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oudewater zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oudewater?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oudewater aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oudewater.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!