Femme Makelaars

Femme Makelaars is een makelaar gevestigd in Gouda. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Femme Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Femme Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Gouda en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Femme Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Femme Makelaars zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Femme Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 710.000
  • Gemiddelde verkooptijd 26
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over Femme Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Femme Makelaars verkoopt

Femme Makelaars is het meeste actief in Gouda. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Femme Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Femme Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Woerden 3 € 1.280.000
Gouda 3 € 413.000
Barendrecht 2 € 677.000
Rotterdam 1 € 299.000
Waddinxveen 1 € 365.000

Type woningen die Femme Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Femme Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Femme Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
40%
vrijstaande woning
30%
2 onder 1 kapwoning
10%
hoekwoning
10%
maisonnette
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Femme Makelaars

Wat kost Femme Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 7.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 10.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Femme Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Femme Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.600 en de € 5.300.

Waar is Femme Makelaars actief?

+

Femme Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Woerden, Gouda, Barendrecht, Rotterdam en Waddinxveen.

In welk prijssegment is Femme Makelaars actief?

+

Femme Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Femme Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 710.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Gouda

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Gouda en vergelijkbaar is aan Femme Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!