Vreeken & Meijer makelaardij (ERA)

Vreeken & Meijer makelaardij (ERA) is een makelaar gevestigd in Bodegraven. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Vreeken & Meijer makelaardij (ERA) hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Vreeken & Meijer makelaardij (ERA) is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bodegraven en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Vreeken & Meijer makelaardij (ERA). Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Vreeken & Meijer makelaardij (ERA) in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 392.000
  • Gemiddelde verkooptijd 59
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -40.000
  • Aantal transacties 21
Meer informatie over Vreeken & Meijer makelaardij (ERA)
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Vreeken & Meijer makelaardij (ERA) verkoopt

Vreeken & Meijer makelaardij (ERA) is het meeste actief in Bodegraven. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Vreeken & Meijer makelaardij (ERA) woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Vreeken & Meijer makelaardij (ERA) ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bodegraven 18 € 386.000
Hoofddorp 1 € 639.000
Apeldoorn 1 € 375.000
Alphen aan den Rijn 1 € 275.000

Type woningen die Vreeken & Meijer makelaardij (ERA) verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Vreeken & Meijer makelaardij (ERA) diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Vreeken & Meijer makelaardij (ERA) het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
25%
hoekwoning
22%
portiekflat
19%
halfvrijstaande woning
13%
galerijflat
6%
2 onder 1 kapwoning
3%
benedenwoning
3%
bovenwoning
3%
eindwoning
3%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vreeken & Meijer makelaardij (ERA)

Wat kost Vreeken & Meijer makelaardij (ERA) bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Vreeken & Meijer makelaardij (ERA) voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Vreeken & Meijer makelaardij (ERA) je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 2.900.

Waar is Vreeken & Meijer makelaardij (ERA) actief?

+

Vreeken & Meijer makelaardij (ERA) heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bodegraven, Hoofddorp, Apeldoorn en Alphen aan den Rijn.

In welk prijssegment is Vreeken & Meijer makelaardij (ERA) actief?

+

Vreeken & Meijer makelaardij (ERA) is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Vreeken & Meijer makelaardij (ERA) actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 392.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bodegraven

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bodegraven en vergelijkbaar is aan Vreeken & Meijer makelaardij (ERA). Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!