Makelaars in Alphen aan den Rijn

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Alphen aan den Rijn, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 53 makelaars actief geweest in Alphen aan den Rijn. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Alphen aan den Rijn helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Edelstenenbuurt.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Alphen aan den Rijn zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Alphen aan den Rijn afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 375.000
 • Gemiddelde verkooptijd 30
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -5.000
 • Aantal transacties 653
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Alphen aan den Rijn
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 373.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -5.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Alphen aan den Rijn.

Bij de verkoop van een huis in Alphen aan den Rijn is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 105 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 373.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Alphen aan den Rijn. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Alphen aan den Rijn weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 375.000.

Het meest voorkomende energielabel in Alphen aan den Rijn is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Alphen aan den Rijn. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Alphen aan den Rijn

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Alphen aan den Rijn? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Alphen aan den Rijn. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Koppes Makelaardij bv de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Alphen aan den Rijn, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Alphen aan den Rijn.

Populaire buurten in Alphen aan den Rijn

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Alphen aan den Rijn? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Alphen aan den Rijn. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Edelstenenbuurt

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 310.000
  Woningen verkocht
  36
 • 2. Lijsterlaan

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 291.000
  Woningen verkocht
  36
 • 3. Burgemeester Visserpark

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 424.000
  Woningen verkocht
  34
 • 4. Stromenbuurt

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 254.000
  Woningen verkocht
  34
 • 5. Van Boetzelaerstraat

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 402.000
  Woningen verkocht
  32

Top 5 woningen verkocht in Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn zijn de afgelopen maand 653 woningen verkocht. Makelaar Koppes Makelaardij bv verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Alphen aan den Rijn.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Burgemeester Visserpark 4 Koppes Makelaardij bv € 1.850.000
Aristoteleslaan 29 a Koppes Makelaardij bv € 1.395.000
Groenoord 196 Koppes Makelaardij bv € 1.250.000
Zuidland 37 Koppes Makelaardij bv € 1.095.000
Prins Hendrikstraat 73 Koppes Makelaardij bv € 1.050.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Alphen aan den Rijn

Hoeveel makelaars zijn er actief in Alphen aan den Rijn?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 53 makelaars actief geweest in Alphen aan den Rijn. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Alphen aan den Rijn.

Wat kost een makelaar in Alphen aan den Rijn?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Alphen aan den Rijn is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Alphen aan den Rijn van € 3.800 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Alphen aan den Rijn?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Alphen aan den Rijn zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Alphen aan den Rijn?

+

De meest verkopende makelaar van Alphen aan den Rijn is Koppes Makelaardij bv. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Alphen aan den Rijn zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Alphen aan den Rijn?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Alphen aan den Rijn aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Alphen aan den Rijn.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!