Deerenberg & Van Leeuwen

Deerenberg & Van Leeuwen is een makelaar gevestigd in Alphen aan den Rijn. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Deerenberg & Van Leeuwen hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Deerenberg & Van Leeuwen is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Alphen aan den Rijn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Deerenberg & Van Leeuwen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Deerenberg & Van Leeuwen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 484.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -205.000
  • Aantal transacties 71
Meer informatie over Deerenberg & Van Leeuwen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Deerenberg & Van Leeuwen verkoopt

Deerenberg & Van Leeuwen is het meeste actief in Alphen aan den Rijn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Deerenberg & Van Leeuwen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Deerenberg & Van Leeuwen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Alphen aan den Rijn 53 € 431.000
Nieuwkoop 4 € 421.000
Ter Aar 4 € 710.000
Aarlanderveen 2 € 1.195.000
Noorden 2 € 467.000

Type woningen die Deerenberg & Van Leeuwen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Deerenberg & Van Leeuwen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Deerenberg & Van Leeuwen het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
45%
2 onder 1 kapwoning
24%
vrijstaande woning
15%
portiekwoning
5%
galerijflat
3%
hoekwoning
3%
benedenwoning
2%
eindwoning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Deerenberg & Van Leeuwen

Wat kost Deerenberg & Van Leeuwen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Deerenberg & Van Leeuwen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Deerenberg & Van Leeuwen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Deerenberg & Van Leeuwen actief?

+

Deerenberg & Van Leeuwen heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, Aarlanderveen en Noorden.

In welk prijssegment is Deerenberg & Van Leeuwen actief?

+

Deerenberg & Van Leeuwen is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Deerenberg & Van Leeuwen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 484.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Alphen aan den Rijn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Alphen aan den Rijn en vergelijkbaar is aan Deerenberg & Van Leeuwen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!