Makelaars in Rijnsaterwoude

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Rijnsaterwoude, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Rijnsaterwoude. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Rijnsaterwoude helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Rijnsaterwoude.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Rijnsaterwoude zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Rijnsaterwoude zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Rijnsaterwoude afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 437.000
 • Gemiddelde verkooptijd 86
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -326.000
 • Aantal transacties 8
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Rijnsaterwoude
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Rijnsaterwoude

In Rijnsaterwoude is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 335.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -326.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Rijnsaterwoude.

Bij de verkoop van een huis in Rijnsaterwoude is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 99 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 335.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Rijnsaterwoude. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Rijnsaterwoude weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 437.000.

Het meest voorkomende energielabel in Rijnsaterwoude is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Rijnsaterwoude. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Rijnsaterwoude

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Rijnsaterwoude? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Rijnsaterwoude. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Koning & Witzier makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Rijnsaterwoude, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Rijnsaterwoude.

 • Goed

  2. Goed

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 348.000
  Woningen verkocht
  2
 • Goedhart Makelaars & Taxateurs

  3. Goedhart Makelaars & Taxateurs

  Verkooptijd
  150 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  1
 • HOLLAND WEST MAKELAARDIJ

  4. HOLLAND WEST MAKELAARDIJ

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 995.000
  Woningen verkocht
  1
 • Drieman Garantiemakelaars

  5. Drieman Garantiemakelaars

  Verkooptijd
  294 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 335.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Rijnsaterwoude

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Rijnsaterwoude? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Rijnsaterwoude. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Rijnsaterwoude

  Verkooptijd
  86 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 437.000
  Woningen verkocht
  8

Top 5 woningen verkocht in Rijnsaterwoude

In Rijnsaterwoude zijn de afgelopen maand 8 woningen verkocht. Makelaar De Koning & Witzier makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Rijnsaterwoude.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Molenpad 19 HOLLAND WEST MAKELAARDIJ € 995.000
Herenweg 147 h De Koning & Witzier makelaars € 375.000
Waterlelielaan 11 Van Haaster Taxaties & Makelaardij € 369.000
Zonnedauwlaan 39 Goedhart Makelaars & Taxateurs € 350.000
Zonnedauwlaan 27 Goed € 350.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rijnsaterwoude

Hoeveel makelaars zijn er actief in Rijnsaterwoude?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Rijnsaterwoude. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Rijnsaterwoude.

Wat kost een makelaar in Rijnsaterwoude?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Rijnsaterwoude is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Rijnsaterwoude van € 4.400 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Rijnsaterwoude?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Rijnsaterwoude zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Rijnsaterwoude?

+

De meest verkopende makelaar van Rijnsaterwoude is De Koning & Witzier makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Rijnsaterwoude zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Rijnsaterwoude?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Rijnsaterwoude aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Rijnsaterwoude.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!