Goedhart Makelaars & Taxateurs

Goedhart Makelaars & Taxateurs is een makelaar gevestigd in Leiden. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 4 vestigingen, biedt Goedhart Makelaars & Taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Goedhart Makelaars & Taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Leiden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Goedhart Makelaars & Taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Goedhart Makelaars & Taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 438.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 99.000
  • Aantal transacties 61
Meer informatie over Goedhart Makelaars & Taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Goedhart Makelaars & Taxateurs verkoopt

Goedhart Makelaars & Taxateurs is het meeste actief in Leiden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Goedhart Makelaars & Taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Goedhart Makelaars & Taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Leiden 19 € 357.000
Alphen aan den Rijn 4 € 291.000
Leimuiden 3 € 548.000
Woubrugge 3 € 595.000
Roelofarendsveen 2 € 413.000

Type woningen die Goedhart Makelaars & Taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Goedhart Makelaars & Taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Goedhart Makelaars & Taxateurs het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
22%
portiekflat
16%
galerijflat
11%
vrijstaande woning
9%
2 onder 1 kapwoning
7%
benedenwoning
7%
bovenwoning
7%
hoekwoning
7%
halfvrijstaande woning
4%
maisonnette
4%
eindwoning
2%
penthouse
2%
tussenverdieping
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Goedhart Makelaars & Taxateurs

Wat kost Goedhart Makelaars & Taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Goedhart Makelaars & Taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Goedhart Makelaars & Taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Goedhart Makelaars & Taxateurs actief?

+

Goedhart Makelaars & Taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Leiden, Alphen aan den Rijn, Leimuiden, Woubrugge en Roelofarendsveen.

In welk prijssegment is Goedhart Makelaars & Taxateurs actief?

+

Goedhart Makelaars & Taxateurs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Goedhart Makelaars & Taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 438.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Leiden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Leiden en vergelijkbaar is aan Goedhart Makelaars & Taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!