DHB Makelaardij

DHB Makelaardij is een makelaar gevestigd in Hoofddorp. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt DHB Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. DHB Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hoofddorp en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van DHB Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties DHB Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 487.000
  • Gemiddelde verkooptijd 22
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -86.000
  • Aantal transacties 58
Meer informatie over DHB Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar DHB Makelaardij verkoopt

DHB Makelaardij is het meeste actief in Hoofddorp. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar DHB Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt DHB Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hoofddorp 12 € 490.000
Hillegom 6 € 387.000
Haarlem 4 € 508.000
Noordwijk 4 € 543.000
Kudelstaart 4 € 484.000

Type woningen die DHB Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat DHB Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat DHB Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
43%
hoekwoning
16%
2 onder 1 kapwoning
12%
portiekwoning
12%
benedenwoning
6%
galerijflat
4%
vrijstaande woning
4%
bovenwoning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in DHB Makelaardij

Wat kost DHB Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van DHB Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer DHB Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.700.

Waar is DHB Makelaardij actief?

+

DHB Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hoofddorp, Hillegom, Haarlem, Noordwijk en Kudelstaart.

In welk prijssegment is DHB Makelaardij actief?

+

DHB Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar DHB Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 487.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hoofddorp

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hoofddorp en vergelijkbaar is aan DHB Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!