Makelaars in Hoofddorp

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hoofddorp, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 83 makelaars actief geweest in Hoofddorp. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hoofddorp helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hoofddorp Floriande West.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hoofddorp zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Hoofddorp afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 495.000
 • Gemiddelde verkooptijd 34
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -3.000
 • Aantal transacties 530
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hoofddorp
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hoofddorp

In Hoofddorp is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 513.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -3.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Hoofddorp.

Bij de verkoop van een huis in Hoofddorp is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 115 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 513.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hoofddorp. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hoofddorp weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 495.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hoofddorp is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hoofddorp. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hoofddorp

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hoofddorp? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hoofddorp. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Keijser & Drieman NVM Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hoofddorp, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hoofddorp.

Populaire buurten in Hoofddorp

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hoofddorp? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hoofddorp. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hoofddorp Floriande West

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 504.000
  Woningen verkocht
  87
 • 2. Hoofddorp Toolenburg Oost

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 496.000
  Woningen verkocht
  64
 • 3. Hoofddorp Zuid

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 437.000
  Woningen verkocht
  42
 • 4. Hoofddorp Toolenburg West

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 473.000
  Woningen verkocht
  38
 • 5. Hoofddorp Floriande Oost

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 657.000
  Woningen verkocht
  37

Top 5 woningen verkocht in Hoofddorp

In Hoofddorp zijn de afgelopen maand 530 woningen verkocht. Makelaar Keijser & Drieman NVM Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hoofddorp.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Allegondahoeve 44 Jeroen van den Boogaard Makelaars € 1.425.000
Louisahoeve 41 DMC Overveen € 1.350.000
Hoofdweg 533 Van Groenigen Makelaardij B.V. € 1.300.000
Van den Berghlaan 83 Engel & Völkers € 1.235.000
Naxos 20 Michiel van Maanen Makelaardij € 1.195.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hoofddorp

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hoofddorp?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 83 makelaars actief geweest in Hoofddorp. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hoofddorp.

Wat kost een makelaar in Hoofddorp?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hoofddorp is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hoofddorp van € 5.000 tot € 6.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hoofddorp?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hoofddorp zijn € 2.500 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hoofddorp?

+

De meest verkopende makelaar van Hoofddorp is Keijser & Drieman NVM Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hoofddorp zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hoofddorp?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hoofddorp aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hoofddorp.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!