Barnsteen Makelaars

Barnsteen Makelaars is een makelaar gevestigd in Haarlem. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Barnsteen Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Barnsteen Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Haarlem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Barnsteen Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Barnsteen Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 520.000
  • Gemiddelde verkooptijd 21
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 90.000
  • Aantal transacties 68
Meer informatie over Barnsteen Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Barnsteen Makelaars verkoopt

Barnsteen Makelaars is het meeste actief in Haarlem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Barnsteen Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Barnsteen Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haarlem 43 € 514.000
Heemstede 10 € 513.000
Bloemendaal 2 € 623.000
Vogelenzang 2 € 562.000
Hoofddorp 2 € 535.000

Type woningen die Barnsteen Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Barnsteen Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Barnsteen Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
47%
portiekwoning
14%
benedenwoning
12%
hoekwoning
12%
2 onder 1 kapwoning
3%
bovenwoning
3%
eindwoning
3%
maisonnette
2%
vrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Barnsteen Makelaars

Wat kost Barnsteen Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Barnsteen Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Barnsteen Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.900.

Waar is Barnsteen Makelaars actief?

+

Barnsteen Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Vogelenzang en Hoofddorp.

In welk prijssegment is Barnsteen Makelaars actief?

+

Barnsteen Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Barnsteen Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 520.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Haarlem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Haarlem en vergelijkbaar is aan Barnsteen Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!