Makelaars in Velserbroek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Velserbroek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 28 makelaars actief geweest in Velserbroek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Velserbroek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Tjotterbuurt.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Velserbroek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Velserbroek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 495.000
 • Gemiddelde verkooptijd 30
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 31.000
 • Aantal transacties 95
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Velserbroek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Velserbroek

In Velserbroek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 511.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 31.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Velserbroek.

Bij de verkoop van een huis in Velserbroek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 511.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Velserbroek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Velserbroek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 495.000.

Het meest voorkomende energielabel in Velserbroek is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Velserbroek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Velserbroek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Velserbroek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Velserbroek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Velserbroek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Velserbroek.

Populaire buurten in Velserbroek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Velserbroek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Velserbroek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Tjotterbuurt

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 514.000
  Woningen verkocht
  21
 • 2. Florarondebuurt

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 467.000
  Woningen verkocht
  18
 • 3. Springerbuurt

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 511.000
  Woningen verkocht
  17
 • 4. Pijlkruidbuurt

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 510.000
  Woningen verkocht
  16
 • 5. Weidbuurt

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 468.000
  Woningen verkocht
  7

Top 5 woningen verkocht in Velserbroek

In Velserbroek zijn de afgelopen maand 95 woningen verkocht. Makelaar VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Velserbroek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Ronde Zonnedauw 8 JOUW HUISMAKELAAR € 750.000
Schoener 18 Hopman Makelaars € 739.000
J. Bijhouwersstraat 29 Mooijekind Vleut Makelaars € 700.000
Schoener 85 Brantjes Makelaars € 695.000
Klipper 19 VLIEG Makelaars OG € 695.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Velserbroek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Velserbroek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 28 makelaars actief geweest in Velserbroek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Velserbroek.

Wat kost een makelaar in Velserbroek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Velserbroek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Velserbroek van € 5.000 tot € 6.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Velserbroek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Velserbroek zijn € 2.500 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Velserbroek?

+

De meest verkopende makelaar van Velserbroek is VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Velserbroek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Velserbroek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Velserbroek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Velserbroek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!