Bon & Breed Makelaardij

Bon & Breed Makelaardij is een makelaar gevestigd in Velserbroek. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Bon & Breed Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Bon & Breed Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Velserbroek en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bon & Breed Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bon & Breed Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 484.000
  • Gemiddelde verkooptijd 30
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 112.000
  • Aantal transacties 50
Meer informatie over Bon & Breed Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bon & Breed Makelaardij verkoopt

Bon & Breed Makelaardij is het meeste actief in Velserbroek. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bon & Breed Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bon & Breed Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Velserbroek 24 € 496.000
Haarlem 8 € 387.000
Spaarndam 6 € 562.000
IJmuiden 5 € 423.000
Nieuwkoop 1 € 450.000

Type woningen die Bon & Breed Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bon & Breed Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bon & Breed Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
39%
portiekflat
23%
hoekwoning
16%
benedenwoning
5%
eindwoning
5%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
4%
vrijstaande woning
4%
2 onder 1 kapwoning
2%
galerijflat
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bon & Breed Makelaardij

Wat kost Bon & Breed Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bon & Breed Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bon & Breed Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Bon & Breed Makelaardij actief?

+

Bon & Breed Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Velserbroek, Haarlem, Spaarndam, IJmuiden en Nieuwkoop.

In welk prijssegment is Bon & Breed Makelaardij actief?

+

Bon & Breed Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bon & Breed Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 484.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Velserbroek

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Velserbroek en vergelijkbaar is aan Bon & Breed Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!