Duin tot Dam Makelaardij

Duin tot Dam Makelaardij is een makelaar gevestigd in Haarlem. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Duin tot Dam Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Duin tot Dam Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Haarlem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Duin tot Dam Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Duin tot Dam Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 470.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -92.000
  • Aantal transacties 18
Meer informatie over Duin tot Dam Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Duin tot Dam Makelaardij verkoopt

Duin tot Dam Makelaardij is het meeste actief in Haarlem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Duin tot Dam Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Duin tot Dam Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haarlem 17 € 476.000
IJmuiden 1 € 365.000

Type woningen die Duin tot Dam Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Duin tot Dam Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Duin tot Dam Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
53%
portiekwoning
13%
benedenwoning
7%
bovenwoning
7%
eindwoning
7%
hoekwoning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Duin tot Dam Makelaardij

Wat kost Duin tot Dam Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Duin tot Dam Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Duin tot Dam Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.500.

Waar is Duin tot Dam Makelaardij actief?

+

Duin tot Dam Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Haarlem en IJmuiden.

In welk prijssegment is Duin tot Dam Makelaardij actief?

+

Duin tot Dam Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Duin tot Dam Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 470.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Haarlem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Haarlem en vergelijkbaar is aan Duin tot Dam Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!