VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS

VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS is een makelaar gevestigd in IJmuiden. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 3 vestigingen, biedt VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in IJmuiden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 453.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 17.000
  • Aantal transacties 207
Meer informatie over VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS verkoopt

VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS is het meeste actief in IJmuiden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
IJmuiden 78 € 340.000
Velserbroek 29 € 498.000
Santpoort-Noord 23 € 532.000
Haarlem 23 € 463.000
Driehuis NH 11 € 558.000

Type woningen die VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
41%
portiekflat
12%
hoekwoning
10%
galerijflat
9%
eindwoning
7%
halfvrijstaande woning
6%
2 onder 1 kapwoning
5%
benedenwoning
3%
bovenwoning
2%
maisonnette
2%
vrijstaande woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS

Wat kost VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS actief?

+

VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in IJmuiden, Velserbroek, Santpoort-Noord, Haarlem en Driehuis NH.

In welk prijssegment is VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS actief?

+

VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 453.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in IJmuiden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van IJmuiden en vergelijkbaar is aan VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!