Mooijekind Vleut Makelaars

Mooijekind Vleut Makelaars is een makelaar gevestigd in Haarlem. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 4 vestigingen, biedt Mooijekind Vleut Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Mooijekind Vleut Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Haarlem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Mooijekind Vleut Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Mooijekind Vleut Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 583.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 66.000
  • Aantal transacties 272
Meer informatie over Mooijekind Vleut Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Mooijekind Vleut Makelaars verkoopt

Mooijekind Vleut Makelaars is het meeste actief in Haarlem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Mooijekind Vleut Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Mooijekind Vleut Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haarlem 116 € 587.000
Amsterdam 42 € 487.000
Hoofddorp 29 € 603.000
Heemstede 23 € 884.000
Aerdenhout 5 € 973.000

Type woningen die Mooijekind Vleut Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Mooijekind Vleut Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Mooijekind Vleut Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
31%
bovenwoning
25%
hoekwoning
9%
portiekflat
9%
2 onder 1 kapwoning
5%
benedenwoning
5%
galerijflat
5%
vrijstaande woning
3%
maisonnette
2%
eindwoning
1%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
1%
geschakelde woning
1%
halfvrijstaande woning
1%
portiekwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Mooijekind Vleut Makelaars

Wat kost Mooijekind Vleut Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Mooijekind Vleut Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Mooijekind Vleut Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.900 en de € 4.400.

Waar is Mooijekind Vleut Makelaars actief?

+

Mooijekind Vleut Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp, Heemstede en Aerdenhout.

In welk prijssegment is Mooijekind Vleut Makelaars actief?

+

Mooijekind Vleut Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Mooijekind Vleut Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 583.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Haarlem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Haarlem en vergelijkbaar is aan Mooijekind Vleut Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!