DMC Haarlem

DMC Haarlem is een makelaar gevestigd in Haarlem. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt DMC Haarlem hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. DMC Haarlem is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Haarlem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van DMC Haarlem. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties DMC Haarlem in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 544.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -76.000
  • Aantal transacties 22
Meer informatie over DMC Haarlem
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar DMC Haarlem verkoopt

DMC Haarlem is het meeste actief in Haarlem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar DMC Haarlem woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt DMC Haarlem ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haarlem 19 € 536.000
Heemstede 2 € 660.000
Hoofddorp 1 € 475.000

Type woningen die DMC Haarlem verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat DMC Haarlem diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat DMC Haarlem het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
61%
portiekwoning
11%
bovenwoning
6%
eindwoning
6%
hoekwoning
6%
maisonnette
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in DMC Haarlem

Wat kost DMC Haarlem bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van DMC Haarlem voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer DMC Haarlem je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.100.

Waar is DMC Haarlem actief?

+

DMC Haarlem heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Haarlem, Heemstede en Hoofddorp.

In welk prijssegment is DMC Haarlem actief?

+

DMC Haarlem is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar DMC Haarlem actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 544.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Haarlem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Haarlem en vergelijkbaar is aan DMC Haarlem. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!