Engel & Völkers

Engel & Völkers is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Engel & Völkers hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Engel & Völkers is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Engel & Völkers. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Engel & Völkers in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 1.001.000
  • Gemiddelde verkooptijd 29
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 60.000
  • Aantal transacties 85
Meer informatie over Engel & Völkers
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Engel & Völkers verkoopt

Engel & Völkers is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Engel & Völkers woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Engel & Völkers ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 63 € 1.110.000
Haarlem 9 € 606.000
Heemstede 3 € 423.000
Amstelveen 2 € 613.000
Hoofddorp 1 € 1.235.000

Type woningen die Engel & Völkers verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Engel & Völkers diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Engel & Völkers het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
34%
tussenwoning
18%
benedenwoning
16%
vrijstaande woning
9%
2 onder 1 kapwoning
4%
maisonnette
4%
portiekwoning
4%
tussenverdieping
4%
eindwoning
2%
galerijflat
2%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Engel & Völkers

Wat kost Engel & Völkers bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 10.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 15.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Engel & Völkers voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Engel & Völkers je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 5.000 en de € 7.500.

Waar is Engel & Völkers actief?

+

Engel & Völkers heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam, Haarlem, Heemstede, Amstelveen en Hoofddorp.

In welk prijssegment is Engel & Völkers actief?

+

Engel & Völkers is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Engel & Völkers actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 1.001.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Engel & Völkers. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!