Makelaars in Vijfhuizen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Vijfhuizen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 24 makelaars actief geweest in Vijfhuizen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Vijfhuizen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Vijfhuizen Stellinghof.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Vijfhuizen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Vijfhuizen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 701.000
 • Gemiddelde verkooptijd 62
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 105.000
 • Aantal transacties 40
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Vijfhuizen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Vijfhuizen

In Vijfhuizen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 713.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 105.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Vijfhuizen.

Bij de verkoop van een huis in Vijfhuizen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 146 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 713.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Vijfhuizen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Vijfhuizen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 701.000.

Het meest voorkomende energielabel in Vijfhuizen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Vijfhuizen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Vijfhuizen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Vijfhuizen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Vijfhuizen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat WK makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Vijfhuizen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Vijfhuizen.

 • JRS makelaars

  2. JRS makelaars

  Verkooptijd
  75 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 875.000
  Woningen verkocht
  4
 • Kramer & Partners Makelaars

  3. Kramer & Partners Makelaars

  Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 663.000
  Woningen verkocht
  2
 • Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars & Taxateurs

  4. Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars & Taxateurs

  Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 542.000
  Woningen verkocht
  2
 • Keijser & Drieman NVM Makelaars

  5. Keijser & Drieman NVM Makelaars

  Verkooptijd
  114 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 470.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Vijfhuizen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Vijfhuizen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Vijfhuizen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Vijfhuizen Stellinghof

  Verkooptijd
  61 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 679.000
  Woningen verkocht
  23
 • 2. Vijfhuizen

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 658.000
  Woningen verkocht
  13
 • 3. Vijfhuizen Omgeving

  Verkooptijd
  102 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 968.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Vijfhuizen

In Vijfhuizen zijn de afgelopen maand 40 woningen verkocht. Makelaar WK makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Vijfhuizen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kromme Spieringweg 325 NIEUW! Makelaardij B.V. € 1.250.000
Escarp 14 WK makelaars € 1.250.000
Waterlinie 20 JRS makelaars € 1.225.000
Lunette 3 PUUR Makelaars € 1.150.000
Kooikersweg 5 WK makelaars € 1.100.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vijfhuizen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Vijfhuizen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 24 makelaars actief geweest in Vijfhuizen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Vijfhuizen.

Wat kost een makelaar in Vijfhuizen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Vijfhuizen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Vijfhuizen van € 7.000 tot € 8.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Vijfhuizen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Vijfhuizen zijn € 3.500 a € 5.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Vijfhuizen?

+

De meest verkopende makelaar van Vijfhuizen is WK makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Vijfhuizen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Vijfhuizen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Vijfhuizen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Vijfhuizen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!