ERA Hoofddorp makelaars c.s.

ERA Hoofddorp makelaars c.s. is een makelaar gevestigd in Hoofddorp. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt ERA Hoofddorp makelaars c.s. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. ERA Hoofddorp makelaars c.s. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hoofddorp en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ERA Hoofddorp makelaars c.s.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties ERA Hoofddorp makelaars c.s. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 504.000
  • Gemiddelde verkooptijd 29
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 249.000
  • Aantal transacties 23
Meer informatie over ERA Hoofddorp makelaars c.s.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar ERA Hoofddorp makelaars c.s. verkoopt

ERA Hoofddorp makelaars c.s. is het meeste actief in Hoofddorp. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ERA Hoofddorp makelaars c.s. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ERA Hoofddorp makelaars c.s. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hoofddorp 19 € 513.000
Haarlem 2 € 500.000
Aalsmeer 1 € 375.000
Nieuw-Vennep 1 € 469.000

Type woningen die ERA Hoofddorp makelaars c.s. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ERA Hoofddorp makelaars c.s. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ERA Hoofddorp makelaars c.s. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
45%
2 onder 1 kapwoning
20%
portiekwoning
20%
hoekwoning
10%
maisonnette
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ERA Hoofddorp makelaars c.s.

Wat kost ERA Hoofddorp makelaars c.s. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ERA Hoofddorp makelaars c.s. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ERA Hoofddorp makelaars c.s. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.800.

Waar is ERA Hoofddorp makelaars c.s. actief?

+

ERA Hoofddorp makelaars c.s. heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hoofddorp, Haarlem, Aalsmeer en Nieuw-Vennep.

In welk prijssegment is ERA Hoofddorp makelaars c.s. actief?

+

ERA Hoofddorp makelaars c.s. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ERA Hoofddorp makelaars c.s. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 504.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hoofddorp

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hoofddorp en vergelijkbaar is aan ERA Hoofddorp makelaars c.s.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!