Focus op wonen

Focus op wonen is een makelaar gevestigd in Alkmaar. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Focus op wonen hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Focus op wonen is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Alkmaar en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Focus op wonen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Focus op wonen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 412.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -549.000
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over Focus op wonen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Focus op wonen verkoopt

Focus op wonen is het meeste actief in Alkmaar. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Focus op wonen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Focus op wonen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Alkmaar 2 € 275.000
Amsterdam 1 € 395.000
Diemen 1 € 335.000
Kudelstaart 1 € 499.000
Leiden 1 € 210.000

Type woningen die Focus op wonen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Focus op wonen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Focus op wonen het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
44%
portiekwoning
33%
hoekwoning
11%
vrijstaande woning
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Focus op wonen

Wat kost Focus op wonen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Focus op wonen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Focus op wonen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Focus op wonen actief?

+

Focus op wonen heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Alkmaar, Amsterdam, Diemen, Kudelstaart en Leiden.

In welk prijssegment is Focus op wonen actief?

+

Focus op wonen is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Focus op wonen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 412.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Alkmaar

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Alkmaar en vergelijkbaar is aan Focus op wonen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!