POLDERMAKELAARS & LEOPARDI

POLDERMAKELAARS & LEOPARDI is een makelaar gevestigd in Hoofddorp. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt POLDERMAKELAARS & LEOPARDI hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. POLDERMAKELAARS & LEOPARDI is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hoofddorp en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van POLDERMAKELAARS & LEOPARDI. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties POLDERMAKELAARS & LEOPARDI in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 507.000
  • Gemiddelde verkooptijd 24
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 246.000
  • Aantal transacties 22
Meer informatie over POLDERMAKELAARS & LEOPARDI
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar POLDERMAKELAARS & LEOPARDI verkoopt

POLDERMAKELAARS & LEOPARDI is het meeste actief in Hoofddorp. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar POLDERMAKELAARS & LEOPARDI woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt POLDERMAKELAARS & LEOPARDI ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hoofddorp 13 € 478.000
Nieuw-Vennep 5 € 447.000
Amstelveen 2 € 625.000
Utrecht 1 € 1.125.000
Heteren 1 € 325.000

Type woningen die POLDERMAKELAARS & LEOPARDI verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat POLDERMAKELAARS & LEOPARDI diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat POLDERMAKELAARS & LEOPARDI het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
41%
portiekflat
21%
2 onder 1 kapwoning
9%
benedenwoning
6%
eindwoning
6%
galerijflat
3%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%
hoekwoning
3%
maisonnette
3%
portiekwoning
3%
vrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in POLDERMAKELAARS & LEOPARDI

Wat kost POLDERMAKELAARS & LEOPARDI bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van POLDERMAKELAARS & LEOPARDI voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer POLDERMAKELAARS & LEOPARDI je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.800.

Waar is POLDERMAKELAARS & LEOPARDI actief?

+

POLDERMAKELAARS & LEOPARDI heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Amstelveen, Utrecht en Heteren.

In welk prijssegment is POLDERMAKELAARS & LEOPARDI actief?

+

POLDERMAKELAARS & LEOPARDI is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar POLDERMAKELAARS & LEOPARDI actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 507.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hoofddorp

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hoofddorp en vergelijkbaar is aan POLDERMAKELAARS & LEOPARDI. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!