Overspaern Makelaardij

Overspaern Makelaardij is een makelaar gevestigd in Haarlem. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Overspaern Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Overspaern Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Haarlem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Overspaern Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Overspaern Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 439.000
  • Gemiddelde verkooptijd 26
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 40.000
  • Aantal transacties 156
Meer informatie over Overspaern Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Overspaern Makelaardij verkoopt

Overspaern Makelaardij is het meeste actief in Haarlem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Overspaern Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Overspaern Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haarlem 121 € 437.000
Den Haag 4 € 536.000
Hoofddorp 3 € 475.000
Heemstede 2 € 493.000
Zandvoort 2 € 495.000

Type woningen die Overspaern Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Overspaern Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Overspaern Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
36%
portiekflat
27%
galerijflat
9%
bovenwoning
7%
maisonnette
6%
eindwoning
5%
hoekwoning
5%
benedenwoning
4%
2 onder 1 kapwoning
1%
tussenverdieping
1%
vrijstaande woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Overspaern Makelaardij

Wat kost Overspaern Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Overspaern Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Overspaern Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Overspaern Makelaardij actief?

+

Overspaern Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Haarlem, Den Haag, Hoofddorp, Heemstede en Zandvoort.

In welk prijssegment is Overspaern Makelaardij actief?

+

Overspaern Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Overspaern Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 439.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Haarlem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Haarlem en vergelijkbaar is aan Overspaern Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!