DMC Overveen

DMC Overveen is een makelaar gevestigd in Overveen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt DMC Overveen hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. DMC Overveen is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Overveen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van DMC Overveen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties DMC Overveen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 813.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 98.000
  • Aantal transacties 92
Meer informatie over DMC Overveen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar DMC Overveen verkoopt

DMC Overveen is het meeste actief in Overveen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar DMC Overveen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt DMC Overveen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haarlem 36 € 757.000
Heemstede 16 € 397.000
Overveen 12 € 1.233.000
Bloemendaal 11 € 763.000
Aerdenhout 5 € 1.565.000

Type woningen die DMC Overveen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat DMC Overveen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat DMC Overveen het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
27%
portiekwoning
25%
hoekwoning
17%
vrijstaande woning
9%
2 onder 1 kapwoning
7%
bovenwoning
6%
galerijflat
4%
halfvrijstaande woning
2%
eindwoning
1%
maisonnette
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in DMC Overveen

Wat kost DMC Overveen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 8.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 12.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van DMC Overveen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer DMC Overveen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 4.100 en de € 6.100.

Waar is DMC Overveen actief?

+

DMC Overveen heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Haarlem, Heemstede, Overveen, Bloemendaal en Aerdenhout.

In welk prijssegment is DMC Overveen actief?

+

DMC Overveen is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar DMC Overveen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 813.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 12.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Overveen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Overveen en vergelijkbaar is aan DMC Overveen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!