Makelaars in Overveen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Overveen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 16 makelaars actief geweest in Overveen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Overveen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Overveen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Overveen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Overveen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 1.013.000
 • Gemiddelde verkooptijd 40
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -266.000
 • Aantal transacties 37
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Overveen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Overveen

In Overveen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 772.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -266.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Overveen.

Bij de verkoop van een huis in Overveen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 186 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 772.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Overveen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Overveen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 1.013.000.

Het meest voorkomende energielabel in Overveen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Overveen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Overveen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Overveen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Overveen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat DMC Overveen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Overveen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Overveen.

Populaire buurten in Overveen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Overveen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Overveen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Overveen

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.028.000
  Woningen verkocht
  36
 • 2. Verspreide huizen Bloemendaal

  Verkooptijd
  151 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 460.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Overveen

In Overveen zijn de afgelopen maand 37 woningen verkocht. Makelaar DMC Overveen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Overveen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Ter Hoffsteedeweg 23 DMC Overveen € 3.150.000
Julianalaan 51 PUUR Makelaars € 2.450.000
Bloemendaalseweg 329 I DMC Overveen € 1.595.000
Julianalaan 6 Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars & Taxateurs € 1.495.000
Militairenweg 14 Aerdenhout & Omstreken Makelaars € 1.375.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Overveen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Overveen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 16 makelaars actief geweest in Overveen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Overveen.

Wat kost een makelaar in Overveen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Overveen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Overveen van € 10.100 tot € 12.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Overveen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Overveen zijn € 5.100 a € 7.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Overveen?

+

De meest verkopende makelaar van Overveen is DMC Overveen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Overveen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Overveen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Overveen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Overveen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!