Van Engelen De Wilde Makelaars

Van Engelen De Wilde Makelaars is een makelaar gevestigd in Haarlem. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Van Engelen De Wilde Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van Engelen De Wilde Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Haarlem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Engelen De Wilde Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Engelen De Wilde Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 632.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -30.000
  • Aantal transacties 40
Meer informatie over Van Engelen De Wilde Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Engelen De Wilde Makelaars verkoopt

Van Engelen De Wilde Makelaars is het meeste actief in Haarlem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Engelen De Wilde Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Engelen De Wilde Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haarlem 23 € 612.000
Eindhoven 3 € 541.000
Heemstede 2 € 1.145.000
Overveen 2 € 848.000
Haarlemmerliede 2 € 659.000

Type woningen die Van Engelen De Wilde Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Engelen De Wilde Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Engelen De Wilde Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
portiekflat
12%
2 onder 1 kapwoning
10%
hoekwoning
10%
bovenwoning
8%
geschakelde woning
8%
eindwoning
6%
benedenwoning
4%
galerijflat
4%
halfvrijstaande woning
4%
portiekwoning
2%
vrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Engelen De Wilde Makelaars

Wat kost Van Engelen De Wilde Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Engelen De Wilde Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Engelen De Wilde Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.200 en de € 4.700.

Waar is Van Engelen De Wilde Makelaars actief?

+

Van Engelen De Wilde Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Haarlem, Eindhoven, Heemstede, Overveen en Haarlemmerliede.

In welk prijssegment is Van Engelen De Wilde Makelaars actief?

+

Van Engelen De Wilde Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Engelen De Wilde Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 632.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Haarlem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Haarlem en vergelijkbaar is aan Van Engelen De Wilde Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!