Boonstra Heijmeijer Makelaars en Taxateurs in o.g.

Boonstra Heijmeijer Makelaars en Taxateurs in o.g. is een makelaar gevestigd in Haarlem. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Boonstra Heijmeijer Makelaars en Taxateurs in o.g. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Boonstra Heijmeijer Makelaars en Taxateurs in o.g. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Haarlem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Boonstra Heijmeijer Makelaars en Taxateurs in o.g.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Boonstra Heijmeijer Makelaars en Taxateurs in o.g. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 665.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 86.000
  • Aantal transacties 44
Meer informatie over Boonstra Heijmeijer Makelaars en Taxateurs in o.g.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Boonstra Heijmeijer Makelaars en Taxateurs in o.g. verkoopt

Boonstra Heijmeijer Makelaars en Taxateurs in o.g. is het meeste actief in Haarlem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Boonstra Heijmeijer Makelaars en Taxateurs in o.g. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Boonstra Heijmeijer Makelaars en Taxateurs in o.g. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haarlem 22 € 501.000
Heemstede 13 € 1.004.000
Zandvoort 2 € 355.000
Nieuw-Vennep 1 € 350.000
Hoofddorp 1 € 550.000

Type woningen die Boonstra Heijmeijer Makelaars en Taxateurs in o.g. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Boonstra Heijmeijer Makelaars en Taxateurs in o.g. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Boonstra Heijmeijer Makelaars en Taxateurs in o.g. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
41%
portiekwoning
16%
2 onder 1 kapwoning
8%
hoekwoning
8%
bovenwoning
5%
galerijflat
5%
halfvrijstaande woning
5%
vrijstaande woning
5%
benedenwoning
3%
eindwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Boonstra Heijmeijer Makelaars en Taxateurs in o.g.

Wat kost Boonstra Heijmeijer Makelaars en Taxateurs in o.g. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 10.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Boonstra Heijmeijer Makelaars en Taxateurs in o.g. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Boonstra Heijmeijer Makelaars en Taxateurs in o.g. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.300 en de € 5.000.

Waar is Boonstra Heijmeijer Makelaars en Taxateurs in o.g. actief?

+

Boonstra Heijmeijer Makelaars en Taxateurs in o.g. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Nieuw-Vennep en Hoofddorp.

In welk prijssegment is Boonstra Heijmeijer Makelaars en Taxateurs in o.g. actief?

+

Boonstra Heijmeijer Makelaars en Taxateurs in o.g. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Boonstra Heijmeijer Makelaars en Taxateurs in o.g. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 665.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Haarlem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Haarlem en vergelijkbaar is aan Boonstra Heijmeijer Makelaars en Taxateurs in o.g.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!