wbos makelaars

wbos makelaars is een makelaar gevestigd in Heemstede. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt wbos makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. wbos makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Heemstede en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van wbos makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties wbos makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 624.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 127.000
  • Aantal transacties 58
Meer informatie over wbos makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar wbos makelaars verkoopt

wbos makelaars is het meeste actief in Heemstede. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar wbos makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt wbos makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Heemstede 25 € 803.000
Haarlem 15 € 514.000
Hoofddorp 5 € 552.000
Nieuw-Vennep 3 € 390.000
Arnhem 1 € 445.000

Type woningen die wbos makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat wbos makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat wbos makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
45%
portiekflat
20%
2 onder 1 kapwoning
10%
benedenwoning
5%
geschakelde woning
5%
bovenwoning
3%
galerijflat
3%
vrijstaande woning
3%
halfvrijstaande woning
2%
hoekwoning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in wbos makelaars

Wat kost wbos makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van wbos makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer wbos makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.100 en de € 4.700.

Waar is wbos makelaars actief?

+

wbos makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Heemstede, Haarlem, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en Arnhem.

In welk prijssegment is wbos makelaars actief?

+

wbos makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar wbos makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 624.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Heemstede

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Heemstede en vergelijkbaar is aan wbos makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!