Makelaars in Velsen-Zuid

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Velsen-Zuid, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Velsen-Zuid. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Velsen-Zuid helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Velserbeek.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Velsen-Zuid zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Velsen-Zuid afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 609.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 468.000
 • Aantal transacties 19
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Velsen-Zuid
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Velsen-Zuid

In Velsen-Zuid is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 875.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 468.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Velsen-Zuid.

Bij de verkoop van een huis in Velsen-Zuid is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 128 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 875.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 6900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Velsen-Zuid. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Velsen-Zuid weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 609.000.

Het meest voorkomende energielabel in Velsen-Zuid is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Velsen-Zuid. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Velsen-Zuid

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Velsen-Zuid? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Velsen-Zuid. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Velsen-Zuid, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Velsen-Zuid.

Populaire buurten in Velsen-Zuid

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Velsen-Zuid? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Velsen-Zuid. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Velserbeek

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 761.000
  Woningen verkocht
  10
 • 2. Velsen-Oost

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 436.000
  Woningen verkocht
  4
 • 3. Noord-Spaarndammerpolder

  Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 447.000
  Woningen verkocht
  2
 • 4. Velsen-Dorp

  Verkooptijd
  58 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 475.000
  Woningen verkocht
  2
 • 5. Zuid-Spaarndammerpolder

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 369.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Velsen-Zuid

In Velsen-Zuid zijn de afgelopen maand 19 woningen verkocht. Makelaar VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Velsen-Zuid.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
J. Kostelijklaan 26 JOUW HUISMAKELAAR € 900.000
Van Tuyllweg 31 VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS € 835.000
Dr. Kuyperlaan 6 JOUW HUISMAKELAAR € 830.000
Minister Lelylaan 11 Parkhage Makelaars € 825.000
Rijksweg 86 VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS € 820.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Velsen-Zuid

Hoeveel makelaars zijn er actief in Velsen-Zuid?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Velsen-Zuid. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Velsen-Zuid.

Wat kost een makelaar in Velsen-Zuid?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Velsen-Zuid is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Velsen-Zuid van € 6.100 tot € 7.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Velsen-Zuid?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Velsen-Zuid zijn € 3.000 a € 4.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Velsen-Zuid?

+

De meest verkopende makelaar van Velsen-Zuid is VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Velsen-Zuid zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Velsen-Zuid?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Velsen-Zuid aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Velsen-Zuid.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!